Energetix magneetsieraden - Crispinus Wellness and more

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Energetix

Energetix Bingen is een Duits bedrijf die magneetsieraden en Wellness producten maakt zoals magneetzolen, waterstaafje, magneetbandage, gezichtsmasker.

Ze maken gebruik van één van de beste magneten, namelijk Neodymium, deze verliezen maar 1 % van hun kracht in 100 jaar.
Deze zijn 100% nikkelvrij en gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal.
De "gouden" armbanden  zijn verguld en alle sieraden zijn hoogwaardig gepolijst, de steentjes die erin verwerkt zitten zijn Swarovski krital of Zirkonia.
In sommige armbanden en magneethart/strip zit koper aan de binnenzijde en dient  op de huid gedragen te worden. Koper is een ontstekingsremmer en heeft invloed op
de hormoon huishouding.


Magneten hebben een positief effect op ons lichaam.

Omdat we sneller last hebben van stress en allerlei negatieve invloeden van buitenaf zoals elektrosmog van elektische aparaten kan het magnetisch veld van ons lichaam verstoord raken en  uit balans raken.De bloedcellen "kleven" dan aan elkaar en kunnen zodoende minder zuurstof transporteren en minder makkelijk door de aderen stromen.
Door de sterke neodymium magneten (1200 Gauss, is 4x krachtiger dan een "gewone" magneet) komen de bloedcellen los van elkaar te liggen en kunnen meer zuurstof transporteren en nu ook de allerkleinste haarvaatjes bereiken.
Hierdoor kan  het lichaam zich beter verdedigen tegen (ziekte) aanvallen en versterkt ons eigen immuunsysteem zich aanzienlijk, ook op de hormoonhuishouding heeft dit positieve invloed.

De sieraden zijn  eigentijdse sieraden die  exclusief, duurzaam, modieus, klassiek en betaalbaar zijn.
Ze mogen alleen niet gedragen worden als u een pacemaker of een ander medisch apparaat met een batterij draagt.
De magneetjes zijn onzichtbaar weggewerkt, sommige armbandjes bevatten koper.

Klik op
  voor de gehele collectie! wilt u graag een catalogus ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@crispinus.nl

U kunt via mijn webshop www.crispinus.energetix.tv bestellen en het wordt zonder verzendkosten naar u toegestuurd, liever niet via de pc bestellen maak dan een afspraak met mij
en ik help u graag verder.

Heeft u interesse in een presentatie bij u thuis/sportclub/bedrijf dan krijgt u 10 % van de omzet van de avond in sieraden als gastvrouw cadeau!
Ik kom graag bij u thuis een presentatie geven over de magneetwerking en sieraden en laat ieder van u de balanstest voelen.

Bent u op zoek naar een leuke bijverdienste of een mooie toevoeging in uw praktijk of salon neem dan gerust contact op voor de mogelijkeheden.
Voor meer informatie over de Energetix magneetsieraden kunt u vinden in www.energetix-magneetsieraden.be


 
CR@2018
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu